Juz Tnya

Apakan kesan jika mnum i bergas..sy mnum xla kerap sgt sbb suami kje kfc Kdg2 dia bwk blik sy terminum la jgk.. ??.. Risau plk sy dh prggy 27w

1 Trả lời

Awak ada rasa apa apa tak? Kalau tade rasa maksudnya tade kesan apa apa tapi jangan kerap sebab air gas kadar gula nya tinggi nanti awak boleh sangkut gdm ataupun nanti baby awak besar dan berat, kalau baby dah besar sangat kena serah diri awal kat hospital

5y trước

🤭🤭🤭 Saya terbabas pun sebulan sekali sebab teringin sangat haha