vitamin

Apakah vitamin yang sesuai di trimester 3 untuk naikkan berat bayi? Doktor kata bayi kurus. Lagi satu sy hanya makan sedikit dan kurang berselera.

2 Các câu trả lời

Saya makan sikit tapi kerap. Nk kata ada mknn khas xde la pulak cuma makan salad buah kadang2 roti ngan telur nasik pun makan tp xbanyak. Cuma saya tambah segelas lagi susu selalu 2 gelas je sehari tp jadi 3 gelas sehari. Smlm scan baby da 2.08kg 33w masa 29 baby 1.1kg dic kata kecik..

5y trước

Stkt ni ok je sbb msa minum air gula tu pun lepas je.

Makan dgn kerap sis, atau boleh minta pendapat doktor vit apa paling elok untuk naik kan berat badan bby... Sbb nnty dia org akan bg nama dan blh cari dkt farmasi

5y trước

Ok. Terima kasih next checkup sy akan tanya vitamin yang sesuai.