Simptom Ibu Hamil 33 Minggu

Apakah simptom Ibu Hamil 33 Minggu?

85 Các câu trả lời

Alhamdulillah dah masuk minggu ke 33 harini ❤️ rasa sakit macam2 sekarang. Semoga anak ibu dilahirkan dalam keadaan normal, semoga ibu dapat melahirkan kamu dengan mudah. Semoga kita sama2 sihat dan kuat selalu! Tak sabar nak jumpa baby ❤️

Susah nak tido sakit bahagian vagina mcam kram lenguh2 serba x knA nak posisi tido mcm mna, sakit Belakang,,

2y trước

sama kite ..

Sama, semua rasa 💕 dah 33 weeks ni. Semoga ALLAH permudahkan segala urusan kita semua untuk melahirkan dengan mudah,normal,selamat,tanpa jahit, tanpa koyak dan semoga kita semua dan anak kita sendiri selamat, sihat, baik baik saja dan kuat. Allahumma Aamiin 🤲🏻❤️

Baby terlebih aktif 😂. Lagi lagi tengah bekerja . Lepastuuu dah sakit dkt bawah perut . Dia main main dkt situ 😂. Nak jalan punnn larat tak larat jeee . Semoga urusan bersalin dipermudahkan nanti 🤲🏻. Semoga baby pun baik baik . 🤲🏻. 33weeks 1hari

susah tido.. sakit pinggang.. sesak nafas.. sakit tekak mcm flu waktu nk tido.. kaki bengkak habis an muka ni... kene darah tinggi plak ngam masok 33w🥲... merasa nikmat as ibu .. nanti die kua nak softtalk an dia yg mama sakit2🥰 ..

Selalu perut mengeras. Nak tdo tak selesa, setiap kali nk ubah posisi tidur mesti terjaga sbb rasa perit sakit bawah perut n dkt vagina. 2 3kali mesti terjaga malam nk kencing. Alhamdulillah pengalaman pertama merasa pregnant 🥰 Syukur. #33weekpregnancy ❤️

saya x sempat 33W. baby dh lahir sblm tu. 😃

2y trước

Sama. Start 33 weeks, selesema hidung tersumbat memanjang 🫠🤧

sy 33 week ni. tdr paling ssah .lps tu pns plak kalau malam .hangat rasa hehe . sakit celah kangkang .. paha sakit .. blkg sakit ..serba x kena smua skit kt bhgian bawah .. kalau malam nk bpusing kiri knn pn susah sbb sakit

Sakit belakang, pedih ulu hati, krem kaki, asyik nak ke tandas, tak dapat tido plg stress 3 hari berturut2 dah tak dpt tido... Letih sgt kurang tido lagi.. Xsabar nak jmpa dgn baby..tp ttp syukur bby dlm keadaan sihat & nikmat terindah... ❤️

ada tak simptom sama saya..x selsema..tp sumbat hidung..mcm hingus pekat kluar..kdg lendir jernih dgn putih je... ntah start msuk 32mgu jd..skrg pn x hilang..mkn ubt pn still ada..korg yg kna buat apa ya nk bg x sumbat hidung ni