Sy perna kegguran dan perna d cuci rhim 2x dan skrg sy hamil apa ka perawatan yg harus sy lakukan?

Apakah penjagaan serta perwatan yg boleh sy lakukan utk menjaga kandungan sy?#ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

sy bln 3 miscarriage now da 11w mmg sy bedrest jer x buat ape2 kat rumah sbb tkut jd lg..yg penting kena jaga emosi jgn stress..

2y trước

sya kegguran dsbbkan tekanan dgn keadaan skliling. smua xbleh .yg sya nk dihalang. yg sya rsa diktakan tipu. sya mngandung xleh naik trun tngga sbb dh skali prnh jdi yg ank ke2 sya nk jga btul2 tp ttap jgak dipksa naik trun tngga. sya perlukn keadaan yg slesa. mcm mna nk jga emosi saya ya?

Bedrest sis and makan folic acid. And blh juga dpt kan consultation with doc utk lbh details

cuba mintak ubat kuatkan rahim dari klinik..dan kalau boleh banyakkan istirehat

3y trước

tq sis...😊...