Pampers anak manja

Apakah jenama Pampers pilihan ibu-ibu kepada si manja anda..??? Sila nyatakan di ruangan komen. #AnakManja #PampersPilihan #KasihSayangKepadaAnakManja

Pampers anak manja
96 Các câu trả lời

Anak pertama dulu waktu bru lahir sampai 1bln, just guna lampin kain. Lepas tu bru guna Drypers.. mmg kering sepanjang masa. Pernah bg brand lain tp ruam. Klu ruam tu,laju2 letak tepung jagung. Mmg terus baik la ruamnya tu. Tp skrg xpyh dh..sbb Pureen pun dh da baby powder pure cornstarch tu. Anak kedua ni nanti belum tau lg nak bagi brands pa. Da brp bln lg tu..1 brg baby pn xbeli lg. Dh tau gender nnt bru beli kot. 🤭

Sy biasakan anak pakai pampers murah bila siang. Order kt shopee. Mlm baru pet pet atau drypers. Alhamdulillah anak tkde allergic ape. Nk kene bjimat sbb da kene buang keje ☺️ nasib anak jenis okay. Allah mudahkan sy. doakn sy , anak n suami boleh survive ya.

Ank sy pakai pmpers mmpu mlik je, drypers. Kalo ada duit lbh, beli jnis pantz utk jalan². Kt umh biasa² je, sbb ank pn xde alahan. Lgpn pampers pakai buang, wat pe beli mahai²😅Semua jnma dia leh je masuk, tpi skrg on drypers je la.

4y trước

Yer, sbb tu xleh samakan kulit ank sndri dgn ank org lain. Kena try and error.

drypers..pet pet n mamypoko...so far ni ok je pkai...nk collect points sy una drypers..leh redeem mainan ank or pmpers

Drypers Touch/Skinature, Whoopee & Genki setakat nie sesuai dgn ank sy ☺ Yg lain2 tu kerap bocor

Drypers Classic (tape) and TESCO’s Fred & Flo diapers (tape)..

huggies. murah n lembut. cuma nipis skit. sesuai utk baby kulit sensitif,

Petpet dari anak pertama sampai no 4 yg no lima ni cuba Drypers plak..

ms ank sy br lahir guna dryper touch..bgus pampers ni..sgt2 lmbut

Baru ni applecrumby buat sale 11.11. Terus grab banyak2. 😆