Apakah jenama lampin kegemaran anda? Kenapa anda setia dengan jenama ini?

Post image
1012 Các câu trả lời

huggies dry pants, sebab cepat meresap..walaupun dah penuh masih kering..dan getah pinggang sangat lembut,tidak meninggalkan bekas di pinggang bayi

mamy poko air fit... drypers skinnature.. berbaloi beli wpun mahal.. baby selesa sgt2.. mmg sejak anak 1st lg suka beli drypers or mamy poko..

dah try applecrumby, mamipoko, drypers, huggies, petpet, pling OK apple LA tp mhl🤣guna drypers tkt ni OK LA,, bby pun guna smua pmpers xde ruam2 ke ape

3y trước

Sama lah try mcm2. Applecrumby sy pakai dia tak serap sgt. Maybe organic cotton x de gel. Anak mngamuk je n bocor. Drypers touch stakat ni ok. Hehe

almost rmai yg pilih hrga ekonomic..hrga yg murah tpi elok..yg x bagi ruam pda kulit anak..selesa utk pakai..lgipon beli memahal..dibuang jugak..

drypers... dari anak sulong sampai ank ke 8... sbb die tahan... kalau pakai balik spore pon, tak tembus... n walaupun anak lasak, die x pecah...

Drypers sbb harga dia sedang2 just affordable, quality pun ok, ada free gift, boleh tebus point, mudah nk cari di pasaran. Hmm apa lg? 🤔😁

drypers,petpet,huggies alhamdulillah ank no.2 & no.3 serasi dgn pempers ni..ank no.1 je cerewet sikit dy pakai drypers shj sbb kulit sensitif

petpet, drypers, genki, tesco fred n flo. apa2 je yg harga berpatutan. nasib baik baby bkn jenis kulit sensitive. so sy belasah je apa2 jenama

Semua brand dah cuba dan semuanya ok tak bocor 👍🏼 tapi setia dengan drypants sebab ada pelekat, lebih kemas bila buang dalam tong 😅

petpet pants sb ngam dgn kulit anak saya for now. sblum ni pakai drypers plekat tu ok. to bila tukr dryperz pant tu asyik ruam je muntot