Puting Payudara Kerap Luka & Merekah? Cublah Nipple Cream Pilihan Ibu-Ibu Di Malaysia!

Apabila menyusukan bayi, puting ibu berisiko luka atau sakit akibat penyusuan yang terlalu lama atau terkena gusi atau gigi bayi. Untuk merawatnya, sapulah nipple cream bagi melegakan rasa tidak selesa yang boleh menganggu proses penyusuan.

3 Các câu trả lời

Pernah try palmer cocoa butter. Membantu juga tapi nak mudah boleh juga guna air susu badan sapu dekat nipple (nurse yang sarankan)

👍🏻

👍