Berapa lama nak hilang kan ruam pada baby umur 3bulan. Ada tips tak ?

Apa yang perlu kita buat. Kalau anak kita kena ruam. Dah pergi klinik. Tapi masih merah. Atau ambil masa yang lama untuk hilang kan bintik-bintik merah. Klinik bagi ubat soothing cream sahaja. Adakah saya kena pergi klinik lain ??

3 Các câu trả lời

Awak pergi klinik apa? Instead of KK, better refer terus dengan paediatrician atau dermatologist. Tengok jenis ruam juga. Ruam tu kat mana?