tanda tanda kantung kosong

apa tanda-tanda kalau kita hamil tapi kantung kosong tiada baby?

4 Các câu trả lời

Saya kantung cantik tapi kosong, week 12 akhirnya gugur sendiri. saya mula tak ada alahan, cuma suami yang alah, dalam week 6-8, masuk week 9 tu sya start muntah, makan muntah, and pening je bnyakk, masa tu scan mmg tak nmpak ap, week 11 gitu, saya hilang segala alahh, tapi breast sya je masih sakit sangat2, sya pun mcm relex jee, yang ni mmg sya berserah dah, sbb masa tu kantung sya masih kosong, so dorg bt surat rujuk pakar, baru je amik apptment , lagi 2 minggu apptment tu. Seminggu amik tarikh apptment tu, sya gugur sendiri, tapi bleeding agak teruk jugakk masa tuu. So lepas sebulan doc mmg sahkan tiada janin dekat kantung sya tu sbb dorg takut ada tinggal sisa sbb sya tak kena D&C. Kalau sis nk kepastian sis boleh scan je, tapi kdg stgh org, scan dri perut nmpak kosong, tapi dri vigina nampak janin elok jee.

xde tanda apa. pegi scan baru bleh tahu

kena scan baru tau

no alahan