Twin

Apa tanda kita mengandung anak kembar

3 Các câu trả lời

Nie y sy alami sndiri ketika mgndung kembar..Tanda mgndung ank kembar, berat badan naik mendadak,kaki awl2 lg dh bgkak/ sembab,mengah klau bjln pd jarak ya jauh (bjln kaki) tp nie bgntung pd seorg2 tu..

4y trước

sllu ank kembar cm tu..perut akan nmpk besar..kecuali badan ibu tu mmg jenis kecik..tp hujung2 psti perut akn beser jgk..ank kembar ni xlarat..kita nk bwk dier..sbb kaki akan bgkak even kandungan kecik lg..kene bnyk rehat..sy xde alahan lgsg..time prgy twin..so mkn cm biasa je..

Ank kedua dan ketiga twin..lagipun alahannya sama mcm anak 1st pagi smpai ptg..mlm je bru lalu nak makan..sy tak tau mngandung kembar sampai scan masa 8w..pastu 12w scan lg skali utk confirm..

O