Luahan isi hati

Apa saya ptut lakukan.. Skrg sdah 8 bulan barang baby, brang sndri pun belom lagi beli.. Si suami pulak berkira ngan duit dia.. Dya hnya guna gaji dya utk maen game spin and utk diri dya jak.. Kalau saya tau macam ni bagus sya tak berhenti kja..

2 Các câu trả lời

awak cuba slow talk dgn dia. lagipun ini anak korang bdua ,bukannya anak awak sorg je. dia sebagai lelaki n suami kena bertanggungjawab la. dgn awak tak bkerja, due date tak lama. mana boleh mcm tuh.

2y trước

cuba mengadu d mna2 dulu.. yg dkt mgkin adik bradik dye.. mak ayah dye.. kalau dye xmo tanggung.. famili dye kne tanggung.. kalau famili tolak.. pej agama la..

puan tak bincang ke? cakap barang anak bila nak beli?

2y trước

kalau macam tu sis tunggu jelah. tengok dia nak handle mcm mana. jangan stress. kalau tak ada org nk diluah. cuba cerita kt family sis. mintak bantuan mereka sikit2,jujur je dgn fmily.. sy beli baju anak dlm shopee je. fancy shop. rm9@10 spasang utk newborn. beli dlm 5pasang je. sbb sy pun ada masalah kewangan. suami baru start bisnes lpas kena buang keje 12/21. komitmen rumah sewa, bil utiliti, mujur ada saving sikit. sb saving suami buat modal niaga. sy beli barang bby semua dlm shopee dlm kedai fancy shop dan momohouse.