KELUAR DARAH BERCAK KETIKA HAMIL MUDA

Apa punca keluar darah bercak ketika hamil muda adakah berbahaya mummy2x semua bantu saya atau ada yang lebih pakar tentang isu ini?

2 Các câu trả lời

Klau bercak darah saja mungkin embryo baru mula nk menempel... Baru nk lekat kt dinding rahim... Tu yg keluar darah sikit...klau byk cepat2 g hosp

5y trước

Tidak juga banyak, semoga sihat2x sajah,terima kasih

drh kluar bnyk ke sis ? pergi la spital, bdn org ne x sama ada kluar drh bby ok je ada yg tnda² awl kguguran.. semoga d permudahkn

5y trước

Ok..