baby batuk dan selsema

apa petua yg sesuai untuk membuka kahak bayi yabg bru 3bulan..tq momies❤️❤️

2 Các câu trả lời

Sapukan minyak bawang putih..sy ikut petua nenek sy..sangai bawang putih bg nmpk hitam2 sikit..pastu tumbuk..pastu msukkan minyak..(sy msukkan minyak zaitun)..pastu sy bca al fatihah dan niat berdoa supaya anak cepat sihat semula..berulang kali sy sapu kt dada,bdn blkg dan leher anak..jauhkan kipas direct ke hidung anak..sekadar angin lalu xpe..teruskan bg susu bdn..jgn bg ubt sembarangan tnpa kebenaran dr doktor..jika tmpt puan dekat dgn tmpt rawatan sonotron,pun boleh cuba

5y trước

thanks puan.. sy akan cuba petua yg puan bagi. doktor ada bgi ubat cair kahak tpi sy rasa lagi bagus try cara tradisional dlu,.. ❤️

Boleh cuba pkai krim mayyababy.. Sgt best!