Bayi gatal punggung

Apa penyebab bayi gatal punggung ? Bila buka pampers je mula garu, time mandi , time nk bg pakai pampers paling kuat garu jenuh tepis tgn dia. Bila dia garu jadi merah , kdg3 naik biji sikit. Benda ni sbnarnya dh lama jd 2 bln dh kot. Betul ke sebab pampers atau sbb lain ye .. Dah tkr 3 jnis pampers pun tetap sama. Kena tkr pampers lagi ke ? Kalau tkr pmpers brpa lama kesan dia akan npk. Sy guna 1 paket smpai habis .buntu nya.... ##bantusharing #pleasehelp #ingintahu

11 Các câu trả lời

sya pakai lotion tu

8mo trước

Kat belakang produk ni ada ingredients label tak sis? Boleh share gambar?