Apa nak buat eh?

Apa nak buat eh kalau sakit daripada punggung ke kaki. Sekarang jalan dah tak boleh mcm biasa baru nak masuk 5 bulan😵‍💫 sakit dy mcm terseliuh 😭 memang kena orang pimpin 😔 masa first day rasa sakit ni terus tak boleh jalan, sekarang jalan dh boleh cuma kalau salah jalan sikit terus rasa sakit #ingintahu #pregnancy #pleasehelp

1 Trả lời

Itu normal ..bnyak kn mkan buah dan Buat bersenam utk pergelangan kaki tngan