bby 6bln

Apa menu pertama yg ibu2 kasi kat baby 6bln.. Harini bru nak start makan

bby 6bln
18 Các câu trả lời

Bubur Nasi + Evoo Lepas tu baru try n error, buah2 , sayur2 dan protein2.. monitor Anak bila start menu baru, tgk Anak ok ke x dgn Setiap menu yg kita bg, boleh trace Anak allergic ke sembelit ke..💜

Bubur nasi kosong dulu. Pastu letak sayuran dan ayam or daging. Kalau blh buat cara 4 days rule yer nak tgk ada alergy atau tak pada kulit dia. Pastikan no add any salt yer dlm mkanan bbay

Bubur nasi + ikan@ayam@daging + carrot@kentang (dilenyek)

Bubur nasi + sayur (karrot/kentang/brokoli/kobis bunga)

nasi+ikan bilis d blender...nasi+brokoli d blender..

Menu pertama puree buah / bubur nasi kosong

Bubur kosong pas tu baru campur ayam sayur

Menu pertama puri buah

Bubur 0 + Evoo + Ebm

Bubur nasi kosong...