tekanan

apa kesannya ya klau ibu mgndung trimester ke 3 ni sllu sgt tekanan , jdi kemurungn , kdg ii nk mkn pon xlaluu . ad ap ii effect x kt bby ..

2 Các câu trả lời

bykkan bersabar dan memohon kemudahan, ketenangan& berserah sepenuhnya dari yang maha Pencipta. tiada yg mustahil bgNya bagi sekecil -kecil permintaan kita..insyaAllah

Kuatkan semangat sis, trimester ke3 ni la mau jaga diri sngt, sbb kita nak beranak x lama lg, ada effect kalau kita terus jd mcm tu, mau jaga mkn utk baby lgi