musykil

Apa kesan kpd perkembangan bayi jika sering ditengking, diherdik, dijerkah oleh ibu dan penjaganya? Jiran saya selalu tengking bayinya yg baru berumur lbh kurang 7, 8 bulan

2 Các câu trả lời

Bila dia semakin membesa bayi tu akan hadapi masalah emosi. Tapi sy pon tak faham dengan parent yg tengking bayi usia tu. yg tak faham apa2 langsung. Parent yg dh diberi akal oleh Allah pon mcm tak ada otak utk berfikir

Allahu...kecik lg baby tu utk ditengking diherdik...baby masih xfhm apa...baby ni dia akan perhati kelamaan akan mengganggu emosi dia jika dibiarkan berlarutan...