acid folic

Apa kebaikan acid folic,boleh ibu2 kongsi?

7 Các câu trả lời

Pertumbuhan sistem baby dan ibu.. baby untuk perkembangannya klu ibu menghindarkan dari pyakit ostroprosis akan dtg,tulang,gigi dan kalsium ibu..

5y trước

Tq

Tambahan bg diri sy.. Kawin dkt sthn..mcm susah nk lekat.. Lepas sbln mkn acid folic.. Alhamdulillah mengandung..

5y trước

Suami bleh jgk tu.. Tp suami sy xmkn plak.. Sy mkn senyap2..mls nk gtaw.. Hehe

5y trước

Tq

Hehe.. utk menggalakkan pertumbuhan baby.. n mengelakkan abnormality..