Buku Pink 🩷

apa jadi kalau ada sesetengah orang tak buka buku pink? tertanya2 sebab ada kwn yang dalam situation mcmtu😓 katanya sebab takut Misi Marah sbb buka lambat.. lambat dia dah berbulan2 pulak.. hairan lah.. #ingintahu

16 Các câu trả lời

camne ank nk daftar skolah nti ?tu pon nk guna buku pink tau. so g jek la daftar klu xnk kne marah kat kk .g buat kat swasta .

pegi saja, belakang ceta misi marah...buku pink penting utk bukti pendaftaran kelahiran anak...

u tak buka buku, u are risking ur life and the bby as well. so, be safe than sorry

biar nurse bebel janji dah bukak buku.. jangan tak bukak langsung

Dia tak tahu tahap kesihatan dia dan kandungan. Rugi lah

nak buat surat beranak anak, kena ada buku pink.