Beg Hospital

Apa brg ibu yg perlu kita bawak masa nk bersalin ? ttiba jadi buntu , walaupun ini anak kedua . Hmm

1 Trả lời

pastikan ada set baby,baju lengan panjang,topi,tuala bedung,mitten and booties,kain lampin,dan minyak baby. ada sesetengah hosp mcm tempat sy ibu kena sediakan pakaian baby sendiri. utk ibu jgn lupa bawa pad,panties,stokin,termos,milo,gelas,senduk,biskut,tldan toilettries. benda lain nanti suami awak yg bawa kemudian pun tak apa

9mo trước

hehehehe , ok sis ..terima kasih 😍😍😍