Beg ke hospital

Hai mommy2. Nak tya yg bersalin di hospital swasta better or lg senang bawak beg luggage or beg biasa?

4 Các câu trả lời

From my experience, better bawak luggage sebab nanti banyak nak kena bawa balik. Senang letak semua dalam luggage. Kenapa I kata banyak? Haha sebab nanti u akan dapat macam2 goodies. Goodies for mommy, goodies for baby, and related documents to bring back. Letak semua dalam luggage senang. Tak misplace. Ni experience I la. I bawak beg biasa end up banyak nak kena bawak balik 😅

Masih kat hospital lagi. saya bawak beg 2 je..kalau swasta mostly bawak baju nak balik je sbb semua pakai dorg punya. Pad pun dorang punya. Harini baru discaj.

Saya bersalin swasta tp bawa luggage jenis luggage business tu 4 segi tu.. hehe..

I bawa bag besar cm size luggage🤣🤣