Skait gusi/ gusi bengkk

Hi, anyone yg pernah sakit gusi or gusi bengkak , what im supposed to do😭😭

4 Các câu trả lời

𝙠𝙪𝙢𝙪𝙧 𝙖𝙞𝙧 𝙜𝙖𝙧𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙩 𝙜𝙪𝙨𝙞 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙖𝙠𝙞𝙩, 𝙣𝙖𝙣𝙩𝙞 𝙙𝙞𝙖 𝙠𝙚𝙘𝙪𝙩, 𝙡𝙪𝙢𝙪𝙧 𝙗𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠 𝙨𝙞𝙠𝙞𝙩, 𝙩𝙖𝙠 𝙮𝙖𝙝 𝙗𝙖𝙣𝙘𝙪𝙝.. 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙩𝙖𝙠 𝙨𝙪𝙧𝙪𝙩 𝙟𝙪𝙜𝙖 𝙠𝙚 𝙙𝙤𝙘𝙩𝙤𝙧, 𝙗𝙞𝙖𝙨𝙖 𝙗𝙖𝙜𝙞 𝙪𝙗𝙖𝙩 𝙩𝙖𝙝𝙖𝙣 𝙨𝙖𝙠𝙞𝙩.. 𝙣 𝙥𝙖𝙣𝙖𝙙𝙤𝙡

sy alami nya. jumpa doc, doc nasihat jgn sentuh yg bengkak tu. kumur air garam suam 3 ke 4 kali sehari. dan doc bg ubat antibiotik. sy try n mkn ubat antibiotik, mmg surut

better puan g jmpe doc gg dptkn rawatan

tgh alami yg sama😭😭