Normal ke rasa ngilu & mencucuk2 kat bhg dlm 2minggu lepas operate?

Anyone yg pernah czer @ buat laparotomy/open surgery?🙋🏻‍♀️ Normal ke lepas seminggu dua ada rasa ngilu & mencucuk2 kat belah dlm? But not all the time, kdg2 jela. Masa awal2 takde pulak rasa mcm tu. Luka yg bhg luar ok je kering, yg belah dlm tu ya ampunnn ngiluuuu mencucuk2 😖

1 Trả lời

Normal tu mommy. Ada yang dah setahun czer pun masih rasa sakit nya. semoga segala urusan mommy dipermudahkan dan moga cepat sembuh. Aamiin 🤲🏻