new mommy

Hi. Anyone can suggest pampers apa yang okay for newborn and botol susu apa yang the best and besar mana for newborn sesuai pakai. Tq

21 Các câu trả lời

Newborn elok bli dryper ultra touch sgt lembut ...sesuai tuk bby..sbb klu trlmbt tuka dia xkn melekat dkt kulit bby mcm pampers lain.. dlu sy gune petpet ms ank sy lahir..nk2 ank sy prem ms tu.. slalu visit ank dkt nicu..nurse lmbt tuka pampers.. melekat dkt kulit bby trus jd merah2 n melecet.. lepas tu tuka huggies pn sm. juge..so ms awl2 kelahiran better gune dryper touch... Lepas dh sebulan ank dua bulan br gune huggies.. or etc.. mmg mhl sikit dyrper touch klu bli dkt mall biasa.. kne bli by online dkt shopee br murah.. anyway take care mommies.. mg d pmudahkn segala.urusan mommies.. aamiin

Sya jenis yg tgk kemampuan, bg sya huggies dan drypes mmg bagus tp agak mahal klau xde offer. Sya biasakan bby newborn guna whoopie sebab tu yg plg murah dan mampu milik stp masa. Ank pertama dlu ok je guna pampers murah xde mslh sebab dibiasakn sejak lahir. Ank kedua yg masih dlm perut ni pun harapnya begitulah. Botol susu pula sya plh yg biasa je mcm ankku, puren atau fiify, apa2 yg murah... Hehehe😂tu cara sya, terpulang pd parents buat pilihan, kan.... Lain org lain cara

Bergantung dengan ibu. NB pampers sye pakai drypers touch . Botol susu saya beli 2 jenis. tommee tippee dengan avent tapi baby x berapa suka dengan tommee tippee sbb puting keras compare to avent. Tapi ikot kite nye budget. Skrg sye pakai drypers je. Sbb besar ckit.

Huggies,drypers Dan diapex.. Botol susu sy pakai yg murah je ..yg mampu milik..mcm fify, pureen n anakku..

drypers. botol xkislah janji puting wideneck. boleh try pigeon wideneck.

Sy dulu utk newborn sy pakaikan huggies n drypers...botol mommy teepee

Drypers sis..btol susu sy pkai kaca dan sederhana besar..

PETPET Happy Comfort dan Pigeon Wide-Neck Feeding Bottle.

Drypers ultra touch dgn Avent natural..

Macam saya guna Drypers and botol Fiffy