cmv infection

can anyone share or explain what need to do if your babies have confirmed by Doc infected with cmv positive..

4 Các câu trả lời

Hai . Anak sy comfirm cmv positive . Anak sis skrg mcm mana ya

2y trước

maaf saya nak tanya anak sy positive cmv tpi anak sy takda demam muntah atau ada tanda2 pelik2 skrg dh 7 bulan asyik ulang alik hsptal bnda sama je . boleh suggest tak perlu ke sy trskan ke hspital atau bhya ke pnyakit ni ? tls reply

boleh kongsikan pengalaman anda semua tentang cmv ini

cmv tu apa dear?