Lendir

Hi anyone, normal ke kalau selepas bersama dgn suami..bahagian V kita akan rasa sakit smp ke pinggang & akan keluar lendir pekat dlm 2kali.Even nak berdiri pun rasa kaki sakit smp tgkp ke miss V. Lepas keluar lendir baru sakit tu makin hilang.Normal ke? Anak kedua.Sebelum ni rasa mcm ok je bila bersama suami ms preggy #19weeks

2 Các câu trả lời

Sis sama mcn sayaa! Kenapa ye tuu? Bila lendir dh kluat baru kurang rasa sakitnya

better tnya dktr awk..sepatutnya jika tiada masalah, takkan sakit..