susu

Anyone kt sini yg x suke minum Susu.. boleh suggest X Susu ap yg sedap utk ibu ngndung yg x berapa suke minum susu

39 Các câu trả lời

Susu HL, annum, Susu kurma semua susu saya minum dulu masa x pregnant x suka susu..bila pregnant boleh suka minum susu🤩

Susu juna coklat! Sye pun jenis tak minum susu, tapi yg tu memang takde rasa susu pun. Sedap.

Kalau nurse sy kata boleh try beli tablet kalsium kat farmasi. Ubat penambah kalsium.

5y trước

Bole tahu nama tablet calsium tu? Saya baru 2 bln dh boleh start mkn ke?

Sy mnum susu everyday,fernleaf n nespray..smua OK..then campur skit ngan oat n nestum..🤗🤗

Tk boleh mnum susu..mnta pndapt dctr..Ad dctr akn bgi ubat..sy mnum susu kotak biasa..

Sy pun xsuka minum susu 😂. So sy minum susu coklat HL je . Setakat ni ok jer .

Enfamama choc flavour, mnum sejuk2 mcm air dutch lady rasa dia hehe

Sy mkn susu lazz perisa coklat kurma.. sedap..hb pn cantik..

Susu kurma from fresh milk sedap.. good for baby's brain

minum susu everyday pn ok...bleh naikkn hb jgk