Skin condition

Hi anyone know what is this? Unsure due to what. My baby develop like rash behind her neck.

Skin condition
2 Replies

nurse sy prnh ckp elakkan pakai kain yg tebal2 masa siang hari. boleh jadi sbb tu naik rash.. lepas tu nurse sy ckp rajin2 bersihkn tmpt dia tidur dn jg pampers pun pakaikan yg sesuai utk dia. semua tu faktor naik rash. ada nurse sy ckp boleh cari krim d farmasi yg sesuai utk sapu pada anak,lupa apa nama krim tu. tpi sy xda sapu apa2.. bedak kalau nk pkai kan, yg baiknya pakai bedak wrna merah mcm ubat ..lupa apa nama bedak tu..huhu.. itu yg sy ingat..

Try putting diaper cream on the rash. It works for my LO