Barang baby

Hi, anyone boleh share barang keperluan baby? Bila nak beli? Apa kena beli? Due January 2020. Hehe. Thanks ?

1 Trả lời

pempes die.. satu set sabun mandian die.. tilam bayi.. barut bayi.. baju lengan panjang dan pendek.. stokin n sarung tangn bayi.. kain napkin.. kain lampin kapas tisu basah.. minyak untuk bayi.. beli di farmasi.. kelambu botol susu untuk simpan susu nnti.. #ikut suka nk beli bila jngn dh nk trberanak baru nk beli.. hihihihi