Barang keperluan newborn

Hai mommy, nak tanya barang ape lagi selain pakaian baby untuk beli? Boleh share? hehe excited nk beli #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya beli benda2 basic je mcm kain selimut/bedung, topi, sarung tgn/kaki, botol susu spare (walaupun plan nak bf), detergen baby, barang grooming, set mandian, pampers, tempat tidur(terpulang nak babycot ke, baby snuggler ke, baby nest), carseat, beg barang baby, thermometer, alas getah(untuk tukar pampers tu), nappy cream, minyak telon, wet tissue..

pampers, baby cot, stroller, car seat, set mandian, swaddle, mitten n booties, pump susu, botol susu, milk warmer, milk storage beg, susu fm standby, baby crib, maternity pad, tungku baby, minyak telon, baby cap, set tilam,