Baby kuat menangis / meragam

Anyone ada experience tak anak kuat nangis/meragam? Anak i jenis suka nangis je klau main pn skjp je stgh jam pstu nangis. Kdg dukung dh, susu dh, berak dh still nangis. Plus, suka dukung kt luar rmh je. Tidur pn nk smbil dukung duduk tu. Ltk je nangis tk thn lma klau ddk pn. Kdg jgk nangis sbb tk dpt jari nk hisap. Any advice tak? Kdg i stress tktau la anak i situation ok nk brkepit dukung / kena cari ustaz. Ank i 2months+/68hari. TQ

3 Các câu trả lời

bby high demand namanya tu. kne byk sabar layan karenah. buh dlm carrier letak mainan gantung² tu dah cuba?