7 bln666666

ank sye 7 bln dye kurus..nak bag apa yea bg dye gemok#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #firstmom

2 Các câu trả lời

bukan nak bagi gemookkk tapi nak bagi berat & tinggi seiring dgn apa yg digariskan KKM bg umur kanak2 tersebut. kena ingat,utk naikkan berat anak bkn saja melalui pemakanan tapi WAKTU TIDUR ank jgak sgt penting. hat ni yg mak ayah terlepas pandang. cuba semak balik corak pemakanan anak,apa menu dia,brapa kali mkan,tidoq pukul brapa,brapa jam tidoq..

bagi makanan yg berlemak / bercheese. bole join group happy baby foods malaysia kat fb. situ byk resepi