najis anak berminyak

Ank sy umur 1 bulan 17hari.. sblum ni berak dy ok normal biasa.. bru² najis dy jd berminyak² pulak.. kenapa ye? Susu FM..

5 Các câu trả lời

beter jumpa doktor..anak 1bulan lebih je mcm tak masuk akal pulak keluar najis berminyak..kena check sis kalau ada masalah Fm ke atau ada masalah lain dapat tau dari awal kan.semoga tak ada apa2 lah ya..

Salam..nak Tanya..sudah refer doc ke..kenapa najis baby berminyak...sy pun nak tau jawapannya..kenapa boleh jadi begitu..

ni kena pergi klinik asap

berminyak ke berlendir?

refer pada doctor yer