Pregnant Lagi!

Ank sy berusia setahun 3bulan dan sekarang saya hamil lagi.. sebelom ni bsalin emergency czer. .persoalannye ada apa2 risiko tak kalau pregnant lagi walaupun da rancang? ? #sayadownsgt2?

2 Các câu trả lời

sis guna perancang apa ? kira oklh tu sis rezeki 😊 sya pn czer anak prtama(twins boy but passed away atas sbb trtntu) lpas setahun prgnt lg and skrg bby ke2 dh 3 bulan😁

sis jgn down sis. cepat2 jumpe doc ye sis. Insya-Allah doc akan bantu sebaiknya