Sesiapa tahu mcm mana cara nk hilangkan ruam yg teruk utk bayi berusia 1 bln ke bawah.

Ank sy baru berusia 25 hari.

Sesiapa tahu mcm mana cara nk hilangkan ruam yg teruk utk bayi berusia 1 bln ke bawah.
31 Các câu trả lời

Setiap kali lepas menyusu basuh pipi dia n lap kering.. nanti dia hilang sendiri..

pergi doctor pakar baby sebab baby new born tak boleh asal recommen ubat

try viprolabs sis kalau sesuai dengan kulit baby 3hari hilang ruam tu

buat sementara jangan guna bedak dan tukar sabun yang lebih lembut

Saya pkai ni beli kt watson. Alhamdulillah sesuai kulit baby saya

Saya pakai oil young living, cpt hilang tau 0182134000

assalamualaikum sis nak. Cuba this products tak

Sya biasa pakai tepung ubi

Bedak pureen cornstarch

sapu bedak sejuk.