sedih

ank sy baru 8 bulan..dia selsema dan batuk..semalam dia x boleh tidur sebab batuk...pagi harini sy pegi klinik kesihatan..tapi mereka x bg ubat selsema dan batuk...sy rasa kesian sgt nmpak dia letih..apa nk buat?????

2 Các câu trả lời

Lpas mndi sembur sterimar kat hidung,then sedut hingus...hingus byk tu yg sebabkan batuk...then titis iliadin... in shaa Allah cpt la baik...sehari sembur sterimar n sedut 5-6kali pn xpe...iliadin titis waktu baby nk tdo je

bby bwh sethun mmg doc xbg ubt selsema n btuk.xsesuai lg bg.cba ikhtiar myk atau bam bawang putih sapu kt tapak kaki bby.