eczima

Ank sy ada masalah eczima since 3m...now da 8m still ada lg...ada pendapat macam mana nk rawat masalah eczima nii??

1 Trả lời

cuba tukar mandian baby. try and error, kalau masih blum ok jgk. kna tgk mknan ape yg sis bg, sbb biasa baby eczema xbleh mkn soya @ kekacang

5y trước

Sy da refer ngn pakar kulit utk eczima ank ni..doc ada bg sabun mandian dan lotion QV..bab makan pula sy xde bg soya or kekacang..bg die bubur+carrot,kentang,ayam..