9 bln belom dduk Dan merangkak

Ank sy 9 bln belom merangkak lg..duduk pn belom..smlm g klinik doktor sroh refer pakar.RIsau jugak sy ble smpai kene g hospital..Sllu dgar org ckp perkembgn ank xsma.Sy haian juge.ank sy da 9 bln tp lgsg mcm xfhm sy ckp.tp sy pggil nama die toleh Risau nye sy..Ade x ank2 mmy 9 bln keadaan mcm ni..sdikit sbyk dpt kurg kan kerisauan sblom g hspital nnt😔

1 Trả lời

anak sy pn nak masuk 9 bulan tp dia belum merangkak .. dia dh dduk .. sbb start dr 6 bulan sy dh ajar di dduk lapik bantal blakang dia mse nk mkn .. so skrg dia dh pndai dduk tp x nk mrangkak . btul stiap anak lain pkembangan . tp klau sis rse risau, boleh refer pakar . at least sis prepare for the worst . ikut ckp nurse ok 🥰dont worry too much