Hi Momy, sy br brtukr kpd susu pediasure. Ank sy 3hari tk berak, normal ka?

Ank sy 2tahun 2 bulan

4 Các câu trả lời

ank awk mnum pediasure sbb pe ye.cam ank sy dlu start umo setaun minum sbb tinggi ngn berat x cantik..lepas minum susu tu alhamdulillah tinggi dia lbh dari umo rakan sebaya..smpai org ingt die umo 4 taun masa die umo 2 taun sbb mmg tggi.pasal berak tu ank sy alhamdulillah paling lmbt berak pn 2 ari..tp x sembelit.najis ok je.

5mo trước

ada tulis d kotak tu kan..5 scoop n air 190ml

kalau ikot kan susu bukan lagi keperluan utama baby selepas setahun. awak boleh offer susu full cream dlm kotak. mcm farm fresh ke, Dutch lady. baby xberak ni bukan sebab susu je. kena tengok pemakanan baby juga.

Boleh bg yogurt. Mkn betik. Ank sy keempat smua pediasure mmg ad 2 org ank yg sembelit bila mnum susu tu. Bnykkn bg buah jgk awal pagi.

takot pemakanan