anak pertama

ank pertama mmg mncabar jgk yeaa mencabar kesabaran seorg ibu😂😂 dlu dari 3-6bln kuat nangis susah tido mlm skrg dh nk dkt 10bulan dh pndai merangkak susah sgt nk tenangkan dia untuk tidur😭😭 dia jnis yg susah nk relax buat p laa apa cara pn mmg xrelax…hbis kuat pn klau dia penat sgt2 dia mngamuk#firstbaby #pleasehelp #1stimemom

1 Trả lời

btl tu 🤭 tp alhamdullillah Young Living banyak membantu sy jaga baby utk pertama kali 🤗