Cara tidurkan overtired baby?

Ank 3 bulan sejak dua hari ni asal dia nk tdur mesti ngs2. Rsanya terganggu tdur sbb naik flight mlm hari tu. Dh cuba mcm2 posisi utk tdurkn dia x dpt tdur. Boleh share pengalaman & tips?

1 Trả lời

Hi, mommy! Ada FB/IG tak? Boleh follow babylanguage. Belajar ilmu tidur bayi dengan Puan Uswatun. Awak akan dapat banyak info dan tips daripada beliau. Lebih mudah untuk awak faham sebab dalam bentuk video/infografik. Be strong mommy 💪 Lepas tu cari juga pasal sleep regression in baby. Nak suggest untuk follow juga 'takingcarababies.com'