Nak tye lah kalu berak cirit tnda2 nk berslin kee sya bru 33 week

Ank no 2 ni lain2 yee 😅

3 Các câu trả lời

ada segelintir org kata mcm tu. sy pun sejak last week, 35weeks cirit birit seminggu, dh ok2 2hari tiba2 sakit lg hari ni tadi... dh ada 6x rasanya membuang cirit saja. huhu... td jumpa doctor saya, dia kata biasanya salah makan, mgkin ada mkanan yg sy x ngam... msalahnya sakit perut cirit pun saya seorg saja alami dkt rumah ni hahaha. skrg dh 36weeks... maybe next weekend ni sy warded utk induce bersalin...

Saya pun sama sis cirit birit 33 weeks. Suami semua okay. Taktahu kenapa saya cirit birit. Berat pun turun

tak juga kdg kita kembung , salah makan atau efek ubat yg kita mkn tu je 😁