Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

31 weeks dah . Mommy2 semua tlg doakan sy ya sebab bru baby sulung . Xda pengalaman lgi meneran 🥲 due 7.3.2022 ni ☺️

weeks 12. tpi selalu curious bentuk baby. perut mcm dh membesar sikit. tpi kdg kdg prasan mcm tu kembung perut je. hehehe.

Sya 36 minggu 1hari due 30.8.2021..doa kan Sya selamat bersalin ya..dan Sya doa kn semua kn sini selamat bersalin amin..

4 week. Baru smlm buat test.. alhamdulilah positive.. saya nk tanya permaknan utk awal2 kandungan apa ye?

Hello mau Tanya.. 36weeks Perut sekejap2 mengeras Dan tiap mlm aktif bergerak kerap buang Air kecil itu apa tandanya

saya 6 weeks ...harap2 semua nya oke.....sblom nie kandungan 8weeks gugur 😔...doakan sy semoga semua nya baik2 je

30week..tapi doktor ckap kpala bby masih kat atas.. biasa nya dlm minggu ni kpala bby dh putar ke bwah.. knape ye..?

16 weeks...tpi Tula hb low dari 10.1-9.5😔Isnin ambi drah pulak 2 botol..untuk pengesahan thalasemia 😥ni ank k-3 Sya..

3y trước

sma lh kita

32w☺️doakan saya selamat bersalin nnt.. Takut jgk kadang dgr org cerita mcm2😣Pengalaman pregnant ank first

alhamdulillah dah 16 week .. perut pun still kecik lagi ..xrisau sgt .. bole pakai baju n selua lama lagi ,😅