Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

saya dh 32 sekarang sedang pregnant anok no4 dh masuk 28 minggu.doakan sy dipermudahkan segala urusan bersalin

Alhamdulillah sy dah mengandung 19 week. insya Allah due date 2/12. semoga baby sihat dan mummy pun sama amin.

11 week. Doakan urusan mengandung & melahirkan sy dipermudahkan dgn lancar. Terima kasih🥰Sy OKU mommies.

saya 36w3d.. xley lasak sbb ade history bsalin awai . lepas 37w bru doc kasi buat keje rumah n lasak huhu.

5 weeks 🥰 doakan sy ada rezeki ❤️ #ttc1year

4y trước

saya amalkan acid folic dengan kadang² makan buah kiwi, ada minum susu efferty tu. saya pjj dengan suami..

saya 9w tapi perut masih tak berapa kelihatan lagi & berat badan macam turun. normal tak ye?

17w 1hri normal ke skit2 punggung perut bwh rsa mncucuk2...nk bngun dri ktil pun kna slow2 sbb tk selesa

Alhamdulillah minggu ke 10 dah. Selasa lepas pegi jumpa doktor dah nampak heart beatnya.. 😊😊😊

24week😘 semoga kita semuanya IBU2 hamil sihat2 baik saja dan selamat melahirkan harap keduanya 🤲

23 mnggu skrg msuk wad sbb pnat baby alhamdulillah chat sy jer penat doakn sy cpt sembuh ya mama2 smua