Berat Anak Sebaik Sahaja Dilahirkan

Anda masih ingat atau tidak ibu berat badan si manja anda sewaktu dilahirkan? Haa, ke ada yang lupa dah? Hehehe... Jom kongsikan dengan kami dan ibu-ibu lain juga!

Berat Anak Sebaik Sahaja Dilahirkan
341 Các câu trả lời

Anak pertama (34w)🧡 Anak kedua (28w)❤️ Anak ketiga (32w)🧡 Anak keempat (28w)❤️ Anak kelima (28w)❤️ Anak keenam (37w)💛 Anak ketujuh (37w)💚 Anak kelapan (37w)💙 Anak kesembilan (36w)💚

3t trước

anak sulung 💛 anak kedua 💚

💜1st 3.85kg 💖2nd 4.1kg 💜3rd 3.57kg Semuanya bersalin normal🥰 Paling senang bersalin anak nombor 2 walaupun dia paling berat mungkin sebab jarak kelahiran dgn kkak dia tak sampai 2 tahun. Sakit contraction jam 3am (kat rumah), sampai hospital jam 5am (terus masuk labour room), bersalin jam 6.30am, lps check doctor jam 11am discharge 😄

Anak pertama 👦🏻2013 (38w) 3kg 💙 Anak kedua 👦🏻2016 (38w) 3kg 💙 Anak ketiga 👦🏻2018 (39w 2d) 3.39kg 💙 Anak keempat 👧🏻2023 (38w 3d) 3.01kg 💙 Alhamdulillah semua bersalin normal

3t trước

Alhamdulilah smua sihat2

anak pertama 💙 2020 anak kedua 💚 2022 anak ketiga ? 9/2024 doakan yang baik2 untuk saya bulan 9 nanti . saya doakan ibu2 yang menunggu hari semua dipermudahkan aamiinn ya allah .

anak pertama 💚 anak kedua 💚 anak ketiga 💚 anak ke empat 💙 anak ke Lima 💛 anak ke enam 💛 anak ke tujuh 💜 anak ke lapan 💜

first Child Boy 💚2019 35w 5d Second Child Girl 💙2022 40w2d Third Child Girl 💚2024 39w 5d semua Lahir secara Norml 🥰🥰

ank firts(2.08kg normal(jahit ank no2(2.09kg normal(jahit ank no 3(3.15kg normal(x jahit n x koyak ank last (2.05kg normal(jahit

Anak 1 💚 Anak 2 💙 Bersalin anak ke 2 lagi teruk dari anak 1. Lagi banyak koyak 😭 now dah 3 minggu belum baik lg.

Anak pertama 💚 Anak kedua 💙 Anak ketiga 💙 Anak keempat - gugur Anak kelima -💙 alhamdulilah..semua normal..

Masa scan 3.7kg, keluar 4.3kg.. Nasib baik dgr cakap Dr utk czer, kalau normal tak tahu la berapa degree tear dah 💖