Pengalaman first baby

Hi anak...alhamdulilah hari nie usia kamu 35minggu 5hari.Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan urusan kita sayang. Macam macam dugaan mommy masa nak besarkan kamu nie...dengan mengidam nak makan itu ini pukul 3-4pagi ? nasib daddy awak layankan jeee ? , dengan kadangkadang mommy tak rasa tendangan awak (esok paginya terus ajak daddy pi scan katt swasta, asal rasa lain macam jee terus pi cek katt swasta sampai daddy cakap ‘anak daddy kan kuat macam daddy anak ok jee kann dalam tuee mommy yang over risau sampai membazir duitt...haha...sekali checkup dah beratus ? nasib daddy kuat kerja ?) yang paling terharu bila daddy ajak shopping barang awak...semua dia nak pilih sendiri sebab baby boy...lepastue mata daddy berair (pandai cover dengan spec itam ae) ? mommy tanya dengan daddy ‘b okay’ dia okayy jee...hujunghujang dah balik rumah semua daddy whattapp ‘tadi time beli barang baby b nangis sikit sebab terharu macam tak caya dah nak jadi daddy’ ? ....sampai laa 20 july 2019 : mommy hantar daddy katt kem latihan polis...allah jee tahu perasaan mommy masa tue sunyi nya dunia nie bila tak ada daddy katt sisi mommy (dalam kem latihan tak boleh contact dengan orang luar termasuk isteri dan keluarga dapat call pun seminggu 1kali jee tue pun pakai public tak boleh cakap lama) ?...mommy harap nanti daddy boleh ada samasama dengan kita time nak bersalin. Amin. Terima kasih yaa allah atas rezekimu ????????‍♂️??

1 Trả lời

Wow.. same here sis.. 35 weeks also.. bla due kamu?. Wow happy jgk bla dpt tw ade same week mcm saya..😊😊😊

5y trước

1/10 nervous jee rasa niee 🥰