pempers baby

Anak2 ibu..mamy..mak semua pakai pempers jenama apa utk baby newborn? Anak sy jd merah2 kt bontot n celahan kangkang dia..?

35 Các câu trả lời

Xserasi la tu...tukar pampers lain...anak sy dlu pun mcm tu...mula2 pkai 1 brand, pastu naik ruam...tukar brand lain ok...

5y trước

Agaknya la sis

Longgarkan sikit pampers..kdg2 ada jgk sbb pakaikan pampers ketat kulit baby jdi merah..baby mmg kulit sensitif...

Sy amalkan setiap kali tukar pampers sapu baby oil dekat bontot. Insyaallah kurang merah tu. Lama2 ok

5y trước

Ye..minyak bayi tu

sy guna mamypoko tape tu mmg hilang merah2 anak2.. kalau brand lain kena kerap tukar

5y trước

Ok sis

Cuba letak sudocream sblum pakai pempers..tgk dlam seminggu.. kalau x ok mybe pempers

5y trước

Ok sis

Mula pkai drypers. Xtahan kene ruam tukar huggies. Ok sikit. Lembut dr drypers.

Beli pek kecil dlu la.. Baby sa dlu pakai drypes ok ja trus tukar p mamypoko pun ok jg

5y trước

Ok2..😊

Sy pakai petpet.. alhqmdulillah stakat nie xde rashes.. baby baru sbln..

5y trước

Ok sis.. boleh try dlu.. sama anak sy bru sebulan..

Alergik rs nya..kena rjin tkr.. ltk lotion ..ksian bby pedih2

Setakat ni sy pakaikan pampers huggies elok pula.

5y trước

Sy guna drypers