Breastfeeding

Anak umur 3m ++,masih tak terlambat ke untuk saya fully breastfeeding dia?n bolehkah saya ambil ubat tambah susu ?

4 Các câu trả lời

yaa sis, still tak terlambat ,kalau awak mmg niat nak menyusu badan pula ,try la yaa. inshaAllah bole. just awal2x jgn down ke fikir negatif sbb susu tak byk ke, atau anak taknak sbb dia nipple confuse kan, tapi bole try slow2x.

bawah 6 bulan masih boleh lgi . baby sy dri nb sy jdi epmom. msok 4 bulan dia minum direct je sbb sy xmampu da nak pump kejar demand dia

ye sama lah sya nk fully bf tapi susu dah semakin kering macm mana nk bt yer dah buntu dah