suami suruh bagi anak susu formula

macam mana ya, suami suka minta bagi anak susu formula. padahal saya boleh je fully breastfeeding. saya nak fully breastfeeding dan saya full housewife. help huhu

2 Các câu trả lời

tak tanya suami kenapa minta macam tu? mm mungkin puan boleh explain dekat dia dgn lebih details, yang puan tiada masalah untuk breastfeeding. dari situ dah jimat sedikit, tiada keperluan untuk beli formula...

Susu ibu terbaik dan antibodi anak akan kuat dari formula. Kalau formula risiko utk xngam tu tinggi. Contoh sembelt, masuk angin. Mcm2. Kalau bf, confirm xde masalv.